BEAUTY SHOPPING

Thursday, November 19, 2015


Today I´m bringing some cosmetic trends from my newest beauty shopping. All of it is for my daily make-up routine. I like to try everything. I´m not wearing
the same make-up eveyday there is at least some change. But I offten wear the simple and easy nude make-up. For the first time I bought gel nail polishes, they cover perfectly and last quite long, so I pretty much like it. Also I was looking for a long time for a nice traveling cosmetic bag which I chose from the new Catrice limited collection. What are your newest cosmetic purchases?

Dnes přináším něco málo z kosmetiky a mých nejnovějších beauty nákupů. Konkrétně náhled do make-upu pro mé každodenní líčení. Zkouším od každého něco. Ne každý den nosím stejný make-up, vždy je v něm alespoň malá změna podle nejnovějších trendů. Ale často zůstanu i u nude jednoduchého líčení. Gelové laky na nehty, které jsem si pořídila poprvé, jak perfektně kryjí, tak vydrží poměrně dlouho, takže jsem s nimi spokojená. Dlouho jsem také sháněla cestovní kosmetickou taštičku, kterou jsem si nakonec vybrala v nové limitované edici Catrice. A jaké jsou vaše nejnovější beauty úlovky?


不是我每天穿同样的妆容,总有至少在最新趋势的微小变化。但我常常呆在即使是简单的裸妆。




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like me on Facebook

Subscribe